Продуктова категория

СЪЗДАТЕЛ (КИТАЙ) ТЕХНОЛОГИИ КО, ООД


Задокеански продажби отдел.


За контакти: Ms.Yiko леи


Тел: +86-755-26710992


Факс: +86-755-26710105


Мобилен: +8613798299145 (24часа)


Електронна поща:Sales@China-Creator.com


Офис Add.:6 / F, блок C3, Nanshan iPark,No.1001 Xueyuan Road, Nanshan област, Шенжен, провинция Гуандун, Китай 518072


Фабрика доп: 5/F, 8. сграда, Zhongyuntai технологичен парк, Tangtou 1 път, Tangtou Общността, град Shiyan улица, Baoan област, Шенжен, Китай

Начало > Изложба > Съдържание

RFID четец: висока безопасност най-важните

Сигурността на RFID тагове само по-висока сигурност на RFID четец да го прочетете. С други думи разширени RFID тагове само на четец на карти с 64-битово криптиране алгоритъм етикет или когато домакин поддържа 64-битово криптиране алгоритъм да бъдат полезни.
Както с RFID тагове, в момента повечето от четеца на RFID карти на пазара поддържа само минималното ниво на сигурност, и с по-стари криптиране алгоритми и дължината е твърде кратко, което ги прави много лесно да се счупят. По-висока сигурност нов четец на карти поддържа Разширено алгоритми за криптиране и също така поддържа обикновено криптиране алгоритъм. Те също така позволяват на защитени с парола и позволяват няколко шифроване на RFID таг шифроване по желание алгоритъм, използвани в областта.
Тъй като поговорка казва, промяната е постоянна. Сигурност и RFID приложения, както добре. Алгоритми за криптиране са непрекъснато актуализирани и подобрени, ключови отглеждане дълги и силни. Защото RFID е новосъздадена технология, и RFID етикети черта набор се очаква да продължи да се развива с течение на времето на изискванията на променящите снабдяване верига.
Когато изборът на RFID тагове и RFID четци трябва да се помни, че някой читател да надстроите само чрез ръчно променяне на хардуера на устройството. Представете си, ако искате да изпращате персонала по поддръжката на всеки вход на сградата събаряне и актуализирате всеки читател, веригата за доставки от производителя до потребителя всяка стъпка от премахване и актуализиране на хиляди читатели, това ще бъде много неприятен нещо. Гъвкавостта е основната характеристика на RFID системи. Нов RFID четец просто да качите нов фърмуер ъпгрейд за всички устройства в мрежата чрез мрежата.
Този RFID четец поддържа интернет фърмуер ъпгрейд също позволява множество читатели в едно отдалечено местоположение мрежа ъпгрейд.