Продуктова категория

СЪЗДАТЕЛ (КИТАЙ) ТЕХНОЛОГИИ КО, ООД


Задокеански продажби отдел.


За контакти: Ms.Yiko леи


Тел: +86-755-26710992


Факс: +86-755-26710105


Мобилен: +8613798299145 (24часа)


Електронна поща:Sales@China-Creator.com


Офис Add.:6 / F, блок C3, Nanshan iPark,No.1001 Xueyuan Road, Nanshan област, Шенжен, провинция Гуандун, Китай 518072


Фабрика доп: 5/F, 8. сграда, Zhongyuntai технологичен парк, Tangtou 1 път, Tangtou Общността, град Shiyan улица, Baoan област, Шенжен, Китай

Начало > Новини > Съдържание

RFID четец: Система за идентификация летище използване

Широко приложение на RFID четци в живота си, направете го нали признава важността на RFID технология в живота си. RFID технология в комбинация с летище идентификация система, какво ще бъде непредвидени ефекти?
Система за инспекция на авто-клирънс е комбинация от радиочестотна идентификация и биометрични влизане и излизане от двете наука и технологии пътнически клирънс съоръжения. Пътниците по време на митническото освобождаване, системата ще улови посетители биометрични информация, като изображение на лицето и в същото време, записани в паспортите на четене пътнически бичен от цифрово изображение на лицето на притежателя.
Авто-клирънс проверка система и имиграционните органи били архивирани снимки носител от десния, да потвърдите уравняване на пътниците и бичен паспорт притежател е едно и драстично да съкрати времето, необходимо за имиграцията клирънс.
Преди на въздушен пътнически информационните системи се състои от авиокомпаниите след регистрацията е пълна, реално време полет пътниците същата лична информация, като имена, дати на раждане и други транспорт в страната на местоназначение на мигрантите да извършват безопасност ревюта, инспекторите при полет пристигане, можете капитана за подозрителни пътници или по-малко популярни обекти с цел предотвратяване на непокорен елементи от бариера да преживея.
Прилагане на RFID идентификация технологии на летището, летище инспекция по-удобно и ефективно, подобряване на ефективността и удобството за пътниците.

Един чифт: Продукти за четец на смарт карти

Следваща: Не