Продуктова категория

СЪЗДАТЕЛ (КИТАЙ) ТЕХНОЛОГИИ КО, ООД


Задокеански продажби отдел.


За контакти: Ms.Yiko леи


Тел: +86-755-26710992


Факс: +86-755-26710105


Мобилен: +8613798299145 (24часа)


Електронна поща:Sales@China-Creator.com


Офис Add.:6 / F, блок C3, Nanshan iPark,No.1001 Xueyuan Road, Nanshan област, Шенжен, провинция Гуандун, Китай 518072


Фабрика доп: 5/F, 8. сграда, Zhongyuntai технологичен парк, Tangtou 1 път, Tangtou Общността, град Shiyan улица, Baoan област, Шенжен, Китай

Начало > Новини > Съдържание

RFID мощност отпадъци: RFID четец технология

С развитието на RFID четци по-широко се използват технологията за РЧИ. Докладвано е, че приложението с РЧИ технологии започва в сектора на отпадъците, технологията е първият в страната.
В живота боклук получени експедирани процес в чрез кола читател и боклук бъчви Shang на RFID етикет на електронно оборудване, системата може автоматично събиране живот боклук източник и боклук бъчви информация, и на всеки бъчви в рамките на боклук за метър тежки, постига автоматично каза тежки и безжичен събиране и реално време качване,, също да върху цялата общност всички боклук барела каза тежки данни за насипни обработка , качвате на сървъра края.
В сортиране процес, използвайки "интернет +" технология, строя боклук, канализация превозни средства, транспортни станции, връзките между преработвателни предприятия, целият процес на проследяване сметоизвозване, транспортиране и обработка, за по-нататъшно насърчаване на канализация и щателен управление. Боклукчийски камиони да идентифицирате дали боклук за рециклиране материали, от източника на за насърчаване на рециклиране на отпадъци.
Прилагането на технологията за РЧИ в отпадъците индустрия, значително ускоряване на скоростта и ефективността на отпадъци, което прави живота на хората по-лесно.