Продуктова категория

СЪЗДАТЕЛ (КИТАЙ) ТЕХНОЛОГИИ КО, ООД


Задокеански продажби отдел.


За контакти: Ms.Yiko леи


Тел: +86-755-26710992


Факс: +86-755-26710105


Мобилен: +8613798299145 (24часа)


Електронна поща:Sales@China-Creator.com


Офис Add.:6 / F, блок C3, Nanshan iPark,No.1001 Xueyuan Road, Nanshan област, Шенжен, провинция Гуандун, Китай 518072


Фабрика доп: 5/F, 8. сграда, Zhongyuntai технологичен парк, Tangtou 1 път, Tangtou Общността, град Shiyan улица, Baoan област, Шенжен, Китай

Начало > Новини > Съдържание

Как да инсталирате четец на смарт карти

Smart четец сега е много популярен карта читател, може да се направи за повечето от смарт карта четене/запис проблеми, съхраняването, записи и така нататък, за такива инструменти трябва да се нуждаят от добра настройка:
Първо, на инсталационния процес: читател инсталация гарантира нивото на уреда, защото по-късно искате да се свържете и тестове, така че първата стъпка да гарантира, че инструментите.
Второ, връзката на читателя: четец на смарт карти свързан към компютърна система, така че интерфейсът на USB интерфейс и читателят трябва да бъдат свързани и инсталиране на софтуер.
Три работи тестове, четец: четец, свързан към компютърна система като цяло могат да се прилагат, но искате да тествате, четец на смарт карти на тест работи правилно.
В допълнение към горните стъпки някои инструменти са необходими, за да инсталирате определен драйвер за да работят правилно. Така че имате нужда на компютъра в момента свързан четец инсталира подходящия драйвер, той изглеждаше да има малко проблеми. Lotus серия четец на смарт карти с USB устройство, включете в модел, елиминиране на необходимостта да инсталирате драйвера проблеми.