Продуктова категория

СЪЗДАТЕЛ (КИТАЙ) ТЕХНОЛОГИИ КО, ООД


Задокеански продажби отдел.


За контакти: Ms.Yiko леи


Тел: +86-755-26710992


Факс: +86-755-26710105


Мобилен: +8613798299145 (24часа)


Електронна поща:Sales@China-Creator.com


Офис Add.:6 / F, блок C3, Nanshan iPark,No.1001 Xueyuan Road, Nanshan област, Шенжен, провинция Гуандун, Китай 518072


Фабрика доп: 5/F, 8. сграда, Zhongyuntai технологичен парк, Tangtou 1 път, Tangtou Общността, град Shiyan улица, Baoan област, Шенжен, Китай

Начало > Новини > Съдържание

RFID четец: Как да защитите вашите карти Сейф

Смарт устройството развитие е по-широко разпространената употреба на RFID четец, плащане RFID карти също е прието от мнозинството, най-безконтактни карти използват технологията за РЧИ. Е RFID карти използване честота се увеличава, и много престъпници са започнали заглеждат карти в ръцете ни. И така как по-добре защитите картата на ръка?
Нашите RFID чип, обикновено социална сигурност карта, плащане и карта. Представяме социален карта за сигурност и платежни карти, използвани за заплати на MIFARE DESFire карта, те са много уязвими за атаки; обикновено картата ние използваме, единици в университета стол, в действителност, е карта на Mifare класически, един хакер може да модифицирате карта сумата, презареждане и т. н.
Облицовка на сигурността на RFID карти, потребителите как да се избегне такова нещо се случва? Потребителите винаги трябва да се обърне внимание на равновесието на картата е най-добре да подкани за определена такса, най-важното е получаване на всички видове на RFID карти, Забележка Проверете дали картата е тип, тогава лекарство, взети на различни защитни мерки.