Продуктова категория

СЪЗДАТЕЛ (КИТАЙ) ТЕХНОЛОГИИ КО, ООД


Задокеански продажби отдел.


За контакти: Ms.Yiko леи


Тел: +86-755-26710992


Факс: +86-755-26710105


Мобилен: +8613798299145 (24часа)


Електронна поща:Sales@China-Creator.com


Офис Add.:6 / F, блок C3, Nanshan iPark,No.1001 Xueyuan Road, Nanshan област, Шенжен, провинция Гуандун, Китай 518072


Фабрика доп: 5/F, 8. сграда, Zhongyuntai технологичен парк, Tangtou 1 път, Tangtou Общността, град Shiyan улица, Baoan област, Шенжен, Китай

Начало > Новини > Съдържание

RFID четец: Лампата на мъдростта на ефективно използване на

Използването на RFID четец технологии разработени "лампата на мъдростта", освен осветителна функция, също могат да бъдат третирани като електрически пилоти, изпитване среда, градски функции като WIFI микро базова станция. В допълнение RFID тагове са заредени "лампа на мъдростта", може да се използва като светофари, пътни знаци, функция развитие високо.
Просто изтеглите приложението, ако пътя се случва с някой лежах в безсъзнание, ще успеете да помогне с ключ на бутона на устройството, за да администратор платформа персонал за помощ, не само може да видео разговор и платформа персонал, включително местоположението и монитора съдържанието на помощната информация ще бъде изпратено директно до платформа за управление за бързо спасяване. В допълнение, ап също предлага най-близката поща, време за зареждане и плащат чрез PayPal, предплатени карти и други средства.
Хуей светлина полюса, но също се основава на нуждите в бъдеще, допълнителни товари електронни етикети за радиочестотна идентификация, паркинг метра, светофари, пътни знаци, паркинг знаци и дори мрежови модули като кола информация екран, с висока степен на функционална скалируемост.