Продуктова категория

СЪЗДАТЕЛ (КИТАЙ) ТЕХНОЛОГИИ КО, ООД


Задокеански продажби отдел.


За контакти: Ms.Yiko леи


Тел: +86-755-26710992


Факс: +86-755-26710105


Мобилен: +8613798299145 (24часа)


Електронна поща:Sales@China-Creator.com


Офис Add.:6 / F, блок C3, Nanshan iPark,No.1001 Xueyuan Road, Nanshan област, Шенжен, провинция Гуандун, Китай 518072


Фабрика доп: 5/F, 8. сграда, Zhongyuntai технологичен парк, Tangtou 1 път, Tangtou Общността, град Shiyan улица, Baoan област, Шенжен, Китай

Начало > Новини > Съдържание

Дисплеят IC Card Reader на течнокристалния дисплей на Sharp е по-бърз, по-гладък

Дисплей с течни кристали, който позволява на потребителите да извършват плащания с бърза вълна на IC карта, на 5 април (предоставена от Sharp Corp.)

Sharp Corp. разработи супер гладък и бърз четец на течни кристали с течни кристали (LCD), който позволява на потребителите да плащат за артикули само с бърза вълна карта, съобщиха от компанията на 5 април.

Електронен гигант иска да инсталира новия дисплей на своите касови апарати и вендинг машини и в момента е в процес на преговори с няколко компании за въвеждането на технологията.

Смартфони с функция мобилен портфейл "Osaifu-Keitai", както и IC карти, които се приемат в обществения транспорт и в магазините, в момента обменят информация с читатели на разстояние до няколко сантиметра, като използват безжични радиовълни.

Тези читатели имат вградени метални антени, но когато Sharp се опита да изгради антените в LCD дисплеите, те затъмняваха дисплеите.

Sharp преодоля проблема, като използва свръхтънки антени и ги прикрепи към LCD дисплеите, създавайки чувствителен и бърз нов дисплей, без да компрометира външния си вид.

Моля, свържете се с нас, за да получите повече информация за четеца на IC карти .