Продуктова категория

СЪЗДАТЕЛ (КИТАЙ) ТЕХНОЛОГИИ КО, ООД


Задокеански продажби отдел.


За контакти: Ms.Yiko леи


Тел: +86-755-26710992


Факс: +86-755-26710105


Мобилен: +8613798299145 (24часа)


Електронна поща:Sales@China-Creator.com


Офис Add.:6 / F, блок C3, Nanshan iPark,No.1001 Xueyuan Road, Nanshan област, Шенжен, провинция Гуандун, Китай 518072


Фабрика доп: 5/F, 8. сграда, Zhongyuntai технологичен парк, Tangtou 1 път, Tangtou Общността, град Shiyan улица, Baoan област, Шенжен, Китай

Начало > Новини > Съдържание

СЛОЕВЕТЕ И ЧАСТИТЕ НА RFID ПРИНТЕР

RFID принтерите са предназначени да спестят време за приложения за масово печатане и кодиране. Тези устройства са основно RFID четец и принтер, комбинирани в една машина. UHF, HF и NFC таговете могат да преминат през RFID принтер, стига тагът да е съвместим с този конкретен принтер. Четецът RFID вътре служи като енкодер и верификатор за всички маркери, които преминават през устройството, докато той чете и след това кодира етикетите с новата информация и след това чете етикетите, преди те да бъдат освободени, за да се провери дали маркерът е правилната, нова информация.

RFID принтерите се използват в много RFID приложения, за да се замени ръчното кодиране и / или да се добави визуален текст към RFID етикетите. Принтерите обикновено отпечатват около 20 етикети на минута в зависимост от зададената скорост на печат и размера на етикета. Тъй като принтерите са бързи и точни, те са много ценни в RFID приложенията, занимаващи се с веригата за доставки, производството, транспорта и логистиката, търговията на дребно и здравеопазването. В приложения, при които е необходим голям обем от RFID етикети, спестеното време заслужава първоначалната цена на принтера, както и всякакви ленти, които принтерът може да се нуждае в бъдеще. Като пример, ако ръчно кодиране на всеки маркер и потвърждаване на кодираната информация се извършва в размер на около 3 тагове на минута, около 1440 маркера ще бъдат кодирани на 8-часов работен ден. Използването на RFID принтер за кодиране (и отпечатване) на всеки етикет се извършва със скорост около 20 на минута (средно), което означава, че около 9 600 тагове ще бъдат кодирани и отпечатани на 8-часов работен ден. RFID принтерите работят около 7 пъти по-бързо или повече, отколкото ръчното кодиране.