Продуктова категория

СЪЗДАТЕЛ (КИТАЙ) ТЕХНОЛОГИИ КО, ООД


Задокеански продажби отдел.


За контакти: Ms.Yiko леи


Тел: +86-755-26710992


Факс: +86-755-26710105


Мобилен: +8613798299145 (24часа)


Електронна поща:Sales@China-Creator.com


Офис Add.:6 / F, блок C3, Nanshan iPark,No.1001 Xueyuan Road, Nanshan област, Шенжен, провинция Гуандун, Китай 518072


Фабрика доп: 5/F, 8. сграда, Zhongyuntai технологичен парк, Tangtou 1 път, Tangtou Общността, град Shiyan улица, Baoan област, Шенжен, Китай

Начало > Новини > Съдържание

ToneTag, доставчик на решения за безконтактни плащания, получи 1,3 милиона долара в рисков капитал

Според източници от чуждестранни медии, медийното предприятие за щрауси разбират, че ToneTag, доставчик на решения за безконтактни плащания, обяви, че е получил инвестиция от рисков капитал от Tropical Star Limited от 1,3 милиона долара.


Досега общото финансиране на компанията е надхвърлило 2,3 милиона щатски долара.


"Ostrich Venture Media" също научи, че ToneTag се фокусира върху безконтактни мобилни платежни технологии и се фокусира върху технологиите за NFC и QR кодовете. За да подобри обслужването си, ToneTag си партнира с редица местни банки и компании за цифрови портфейли, за да позволи транзакции чрез мобилни телефони, POS машини, четец на карти и други несвързани устройства.


Въпреки това, по време на пускането в експлоатация, фирмата установи, че сканирането с QR код не успя да достигне много висок процент от 40%, така че смятаха, че би било по-ефективно да се използва технология, която не е за пускане.


Потребителите вече могат да използват технологията ToneTag, за да теглят пари от банкомат и да имат свободата да избират от различни транзакционни канали, като например цифрови портфейли или банкови мобилни приложения - и най-важното е, че се извършват само три секунди.


Съобщено е, че бизнесът на ToneTag обхваща повече от 250 000 търговски устройства, които не са свързани и от ноември 2016 г. платформата има достъп до повече от 18 милиона потребителски устройства.


Свързани новини